Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@07:46:22 GMT

ورود بیوتی بلاگرهایِ مرد به دنیای زنان

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۳۳۷۸

ورود بیوتی بلاگرهایِ مرد به دنیای زنان

مردانی که این روز‌ها پا در کفش بیوتی بلاگر‌های خانم کرده‌اند هم همان کار‌های تکرای را انجام می‌دهند. کارشان آموزش آرایش و معرفی لوازم آرایش و نقد و بررسی برند‌های آرایشی بهداشتی است و از این راه که برای بسیاری از کاربران هم زننده است برای خودشان فالور جذب کرده و کسب درآمد می‌کنند. مردانی که بیشتر فالورهایشان زنان هستند و پست‌ها و استوری هایشان از اسپانسرینگ و تبلیغ برای فروش محصولات آرایشی بهداشتی به زنان و مردان حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی هایشان هم البته نسل جدید آرایشگر‌های مردانه اند؛ آرایشگر‌هایی که داماد‌ها را با انواع و اقسام کرم و ابزار آرایشی همانند عروس‌ها گریم می‌کنند تا با چهره‌ای متفاوت در روز عروسی شان ظاهر شوند. پشت پرده این ماجرا، اما گردش مالی چند صد میلیارد دلاری صنعت لوازم آرایش در دنیاست که حالا با هدف گسترش بازار خود به سراغ مردانی آمده اند که بدشان نمی‌آید با انواع و اقسام کار‌های آرایشی زیباتر دیده شوند!

بلاگری در فضای مجازی به یکی از شغل‌های نان و آب دار تبدیل شده است. هر چند بلاگر‌ها در برابر افشای اطلاعات و درآمدهایشان مقاومت می‌کنند، اما از طریق مبالغی که برای پست‌ها و استوری‌های تبلیغاتی شان دریافت می‌کنند می‌توان متوجه شد درآمد‌های چند صد میلیونی دارند. همین درآمد‌های بالا در کنار اثرگذاری فضای مجازی بر روی مردم و سبک زندگی شان موجب شده تا کمپانی‌های تولیدکننده لوازم آرایشی که چند سالی است نظرشان به بازار گسترده تولید لوازم آرایشی برای مردان معطوف شده از ظرفیت بلاگر‌های اینستاگرامی برای ذائقه سازی و تبلیغ و ترویج لوازم آرایشی مردانه استفاده می‌کنند. بلاگر‌هایی که اغلب خارجی هستند، اما سر و کله مردان بیوتی بلاگر ایران هم رفته رفته در اینستاگرام باز شده است.

تا ۲۳ میلیون فالوور برای مردان بیوتی بلاگر

با گشتی در صفحات اینستاگرام می‌توانید با گروه زیادی از بلاگر‌ها آشنا شوید. بیوتی بلاگر‌ها یکی از این گروه‌های بلاگر هستند که اتفاقا سرشان خیلی شلوغ است و دنبال کنندگان زیادی دارند. اغلب بیوتی بلاگر‌های معروف اینستاگرامی زن هستند، اما پای مردان هم به این عرصه باز شده است. یکی از بیوتی بلاگر‌های مرد ایرانی که در اینستاگرام فعالیت می‌کند و آموزش آرایش می‌دهد، ۱۰۶ هزار نفر دنبال کننده دارد که اگر به دنبال کنندگانش توجه کنید متوجه خواهید شد اغلبشان زن هستند نه مرد! این بیوتی بلاگر هم مانند دیگر بیوتی بلاگر‌ها با آموزش مواردی همچون خط چشم کشیدن، پوشاندن جای جوش، طرز استفاده از صابون ابرو، صاف کردن مو و مواردی از این دست توانسته برای خودش این تعداد فالوور را دست و پا کند و از رهگذر این آموزشها، انواع برند‌های کرم پودر، سایه، پرایمر، خط چشم، براش، پاک کننده چشم و ابزار آلات و برند‌های آرایشی را معرفی و در واقع تبلیغ کند. این آقا کلاس‌های آنلاین هم برگزار می‌کند و در صفحه‌اش، صفحات دیگری برای رزو گریم داماد معرفی کرده و ظاهرا ساکن تهران است. در بخش نظرات این صفحه هم اغلب ابا استقبال زنان و دختران از ورود یک مرد در عرصه بیوتی بلاگری مواجهیم! چند مرد بیوتی بلاگر غیر ایرانی که در ردیف بیوتی بلاگر‌های معروف اینستاگرام هستند، اما تعداد فالورهایشان به ۲۳ میلیون نفر هم می‌رسد. فالور‌هایی که اغلب زن و گاه مردانی هستند که در همین حوزه فعالند و البته با نماد‌هایی از همجنس گرایی!

بلاگر‌ها دعوت کنندگان به قمار

اما ماجرای داغ شدن بازار مردان بیوتی بلاگر و اصولا داغ شدن بازار بلاگری با درآمد‌های چند صد میلیونی و میلیاردی، موضوعی است که خوب است از نگاه یک کارشناس مورد واکاوی قرار گیرد.

سید علیرضا آل داوود کارشناس فضای مجازی درباره فعالیت بلاگر‌ها می‌گوید: «بلاگر‌ها به چند شاخه تقسیم می‌شوند فشن بلاگرها، فود بلاگرها، بیوتی بلاگر‌ها و بلاگر‌های طنز که حداقل از ۵ سال قبل و به خصوص بعد از همه‌گیری کرونا شاهد هستیم که مردم بیشتر به سمت فضای مجازی رفتند و از حوزه زندگی حقیقی به زندگی مجازی کوچ داده شدند و شاهد آن هستند که مردم به سمت شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی و به دلیل فضای مجازی رها شده بیشتر به سمت شبکه‌های اجتماعی خارجی مثل ایسنتاگرام و تلگرام سوق داده شدند.»

به گفته وی پدیده بلاگری از آنجائی که به دفتر و سرمایه خاصی نیاز ندارد می‌بینید که افراد با ایجاد یک صفحه در اینستاگرام و با توجه به استعدادشان وارد فضای بلاگری می‌شوند.

آل داوود می‌افزاید: «تحقیقی که بر روی ۱۰۰ بلاگر خانم پر مخاطب انجام شده نشان می‌دهد اولین حوزه سبک زندگی، بعد آشپزی، مدلینگ و زیبایی، سفر پوشاک، ورزشی و موضوعات مختلف است.» این فعال فضای مجازی می‌گوید تبلیغ برای قمار از فعالیت‌های دائمی این بلاگر‌ها است: «در حال حاضر موضوع بلاگری در کشور ما به قمار هم گره خورده و فضای مجازی رها شده و به ویژه اینستاگرام منبعی شده است برای حوزه قمار و شرط بندی که هر کدام از این‌ها بالای چند میلیون فالور دارند و در کنار بلاگری در هر حوزه‌ای که هست، به تبلیغ برای قمار هم می‌پردازند یا خیلی از شرکت‌های لوازم آرایشی که به عنوان پروژه‌های تبلیغاتی به بلاگر‌های خانم و آقا داده می‌شود، اما نکته مهم جنگ شناختی است که از سوی دشمن بر بستر فضای مجازی و رسانه‌ها بر ضد ما جریان دارد.»

تبدیل ضد ارزش به ارزش با تکنیک‌های رسانه‌ای

به گفته این کارشناس فضای مجازی یکی از مهم‌ترین زیر شاخه‌های این جنگ شناختی و موضوعاتی که دشمن برای تغییر سبک زندگی از آن استفاده می‌کنند همین حوزه شکاف‌های اجتماعی و تبدیل ضد ارزش به ارزش با تکنیک‌های رسانه‌ای و ایجاد اختلال شناختی در مخاطب است. این پدیده مختص ایران نیست. مثلا در چند سال گذشته در یکی از کشور‌های اروپایی انتشار عکس‌های روتوش شده ممنوع شد و تنها به عکس‌هایی اجازه انتشار داده شد که در کنار عکس روتوش شده عکس عادی را هم منتشر کند و تنها در این صورت اعمال قانون شاملش نمی‌شود.

آل داوود تاکید می‌کند: «در کشور‌های اروپایی می‌توانند از طریق قانون‌هایی مثل GDPA و DMA در اتحادیه اروپا در حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی به پلفترم فشار بیاورند، اما د رکشور ما متاسفانه شبکه‌ها و پلتفرم‌های اجتماعی خارجی پاسخگو نیستند و حتی بر ضد ما فعالیت می‌کنند و این از عواملی است که افراد به سمت بلاگری در شبکه اجتماعی ایسنتاگرام و سایر پیام رسان‌ها می‌آیند.»

از نگاه این کارشناس در حوزه جنگ شناختی و ترکیبی هدف تغییر رفتار است و این‌ها می‌خواهند سبک زندگی ایرانی اسلامی را به سبک زندگی لاکچری و بی‌قید و بند تبدیل کنند. نکته دوم بحث ترویج مصرف گرایی و لذت و سود بیشتر در حوزه لیبرالیسم تعریف می‌شود و ایجاد حرص و طمع برای مردم و به خصوص نوجوان‌هایی که در آنجا فعالیت دارند.»

به گفته آل داوود در سال‌های اخیر شاهد آن بودیم که برخی بلاگر‌های ایسنتاگرام از سوی برخی سفارتخانه‌های کشور‌های اروپایی برای موضوعات مختلف تغییر سبک زندگی و جنگ شناختی به کارگیری می‌شوند.

خانواده و سبک زندگی نوک پیکان تهاجم بلاگر‌ها

شبکه‌های اجتماعی حتی می‌تواند یک سری اختلالات روانشناختی برای جوانان ایجاد کند. وی در این رابطه به نتایج پژوهشی در سال ۲۰۱۷ در انجمن سلطنتی انگلیس اشاره می‌کند که نشان می‌دهد اینستاگرام بیشتر اثر را بر روی سلامت روان جوانان و نوجوانان دارد و یک سری راهکار‌هایی را برای دور کردن جوانان و نوجوانان از این فضا پیشنهاد داده است.

از نگاه این کارشناس اگر از انگیزه‌هایی همچون مشکلات اقتصادی، خانوادگی، کسب اعتبار اجتماعی و سرگرمی بگذریم بحث نشانه گرفتن بنیان خانواده در داخل کشور یکی از مهم‌ترین اهداف و انگیزه پدیده بلاگری مخصوصا در حوزه حجاب استایل بیوتی بلاگر فشن حجاب و فشن بلاگر‌ها در حوزه غذایی هم تغییر سبک غذایی مردم از سبک زندگی سالم به سبک زندگی فست فودی است.

این کارشناس فضای مجازی تاکید می‌کند: «موضوع مهمی که باز باید به آن اشاره کرد بحث بسیار مهم خانواده است. اقایی که به سمت بیوتی بلاگر حرکت می‌کند و دنبال آرایش و سبک زندگی‌های عجیب و غریب غربی است برخی رفتار‌ها در ایسنتاگرام حتی در حوزه لیبرالیسم هم جا نمی‌گیرد و یک رفتار التقاطی است. آقایی که به سمت بیوتی بلاگر می‌رود ممکن است اصلا به سمت تشکیل خانواده و زن و فرزند نرود و خانمی که در این سمت حرکت می‌کند ممکن است مادر خوبی نشود، چون این سبک زندگی آسیب زایی است که هر روز ما شاهد اختلاف افکنی‌ها و درگیری‌ها را در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام شاهد هستیم.»

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بلاگرها شبکه های اجتماعی شبکه های اجتماعی بیوتی بلاگر بیوتی بلاگر ها لوازم آرایشی لوازم آرایش فضای مجازی جنگ شناختی سبک زندگی آل داوود شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید

ایسنا/قم مرجع تقلید شیعیان گفت: در روزگاری که در تمام فرهنگ‌های اقوام و ملل جهان «زن» به عنوان یک‌ «موجود پست» و «طفیلی» و انسان درجه دوّم‌ مطرح بود، خورشید اسلام طلوع ‌کرد و افق زندگی او را از کَران تا کَران روشن نمود و ندای عطوفت‌آمیز پیغمبر رحمت، حضرت محمّد مصطفی(صلی الله علیه و آله) روح نشاط و امید در کالبد او دمید و راه ‌ترقی و تکامل را به روی او از همه جهت باز کرد.

 آیت‌اللّه حسین نوری همدانی مرجع تقلید شیعیان به همایش هویت عصری زنان در آئینه قرآن و حدیث پیامی صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ

الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ الصَّلَاةُ وَ السَّلَامُ عَلَی سَیِّدِنا وَ نَبِیِّنَا أَبِی ‌الْقَاسِمِ المصطفی مُحَمَّد وَ عَلَی أهلِ بَیتِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ سیَّما بَقیَّهَ اللَّهِ فِی الأرَضینَ.

موضوع «جایگاه و موقعیّت بانوان» از دیرباز مورد گفتمان اندیشمندان و صاحب نظران بوده و نویسندگان و نظریه پردازان در این زمینه دیدگاه‌های گوناگونی‌ ارائه داده و هر یک از آنان برداشت و تحلیلی داشته و طبق جهان بینی خود آن را ابراز داشته‌اند. که این موضوع با مطالعه تاریخ اقوام و ملل روشنتر می‌شود.

در این میان مکتب حیات بخش اسلام‌ که کامل‌ترین ادیان است با توجه به نظر واقع بینانه به انسان و وظایف و تکالیف او، موقعیت بانوان را به نحو اصولی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و با عنایت به ساختار خلقت زنان به تبیین حقوق آن‌ها پرداخته است که با نگرش دقیق و خالی از اغراض باید گفت؛ در هیچ‌مکتب و گرایشی اینگونه حریم و حقوق زنان مورد حمایت قرار نگرفته‌ و شأن و منزلت آنان مصونیت پیدا نکرده است.

مگر نه این است که پیش از ظهور اسلام با زنان در همه نقاط جهان به بدترین نوع ‌برخورد می‌شده و از کمترین حقوق اجتماعی محرومشان داشته بودند. که در آن فضای مسموم حضرت رسول اکرم‌(صلی الله علیه و آله) رفعت مقام و شأن والای ‌بانوان‌ را با کمال صراحت اعلام و قوانینی بر اساس فطرت انسان مقرّر داشت. و مگر نه این است که با استقبال از حضور زنان در عرصه‌های جهادی، آموزشی، پرورشی و اجتماعی سال‌های نخستین ظهور اسلام به عصر طلایی تبدیل شد و بر تارک ‌جبین تاریخ اسلام درخشید.

انسانی در میان دو دیوار بلندِ تحجر و تمدّن‌ِ کاذب. محبوسی در اعماق دو زندان‌: زندان جاهلیّت و زندان بردگی مُدِرن. اسیر دو کمند: کمند اوهام و خرافات و کمند تهمت و افتراءات. مقهور دو فرهنگ، فرهنگ جاهلی و فرهنگ کلمات فریبنده به نام آزادی ‌و به عنوان علم و تمدن و تساوی حقوق. بالاخره فریادگری بدون فریادرس! و مُجرمی بدون ارتکاب جرم، مظلومی به ‌ظلم مضاعف و محروم از حقوق زندگی صحیح!

در روزگاری که در تمام فرهنگ‌های اقوام و ملل جهان «زن» به عنوان یک‌ «موجود پست» و «طفیلی» و انسان درجه دوّم‌ مطرح بود و تلخی ‌و محرومیّت بر همه ابعاد و زندگی او چه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی ‌سایه افکنده و مورد بدبینی‌ها و آماج تهمت‌ها بود و از هیچ روزنه‌ای بر افق زندگی ‌او روشنایی نمی‌تابید، و همه درها بر روی او بسته بود، خورشید اسلام طلوع ‌کرد و افق زندگی او را از کَران تا کَران روشن نمود و ندای عطوفت‌آمیز پیغمبر رحمت، حضرت محمّد مصطفی(صلی الله علیه و آله) روح نشاط و امید در کالبد او دمید و راه ‌ترقی و تکامل را به روی او از همه جهت باز کرد.

حضرتش موقعیّت مهم «زن» در اجتماع بشری و جایگاه بلند او و شایستگی‌ها و استعدادهای فراوانی را که دست آفرینش در وجود این‌موجود بدیع قرار داده است را گوشزد کرد و آیه‌هایی از قرآن مجید را در رابطه با معرفی مقام مهم زن و ارزش والای او برای مردم بیان نمود. «زن» را به عنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایسته همه‌کمالات و کرامت‌های انسانی است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد.

«مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَی وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا کَانُوا یَعْمَلُونَ»

«إِنَّ الْمُسْلِمِینَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِتِینَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِقِینَ وَالصَّادِقَاتِ وَالصَّابِرِینَ وَالصَّابِرَاتِ وَالْخَاشِعِینَ وَالْخَاشِعَاتِ وَالْمُتَصَدِّقِینَ وَالْمُتَصَدِّقَاتِ وَالصَّائِمِینَ وَالصَّائِمَاتِ وَالْحَافِظِینَ فُرُوجَهُمْ وَالْحَافِظَاتِ وَالذَّاکِرِینَ اللَّهَ کَثِیرًا وَالذَّاکِرَاتِ أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِیمًا»

و این نمونه‌ای از آیات قرآن در عظمت زنان است و بر همین اساس همانطور که نمونه‌ای از مردان برای الگوسازی ذکر نمود، از زنان شایسته نیز به عنوان الگو معرفی می‌شود:

«ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِینَ کَفَرُوا امْرَأَتَ نُوحٍ وَامْرَأَتَ لُوطٍ کَانَتَا تَحْتَ عَبْدَیْنِ مِنْ عِبَادِنَا صَالِحَیْنِ فَخَانَتَاهُمَا فَلَمْ یُغْنِیَا عَنْهُمَا مِنَ اللَّهِ شَیْئًا وَقِیلَ ادْخُلَا النَّارَ مَعَ الدَّاخِلِینَ وَضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِینَ آمَنُوا امْرَأَتَ فِرْعَوْنَ إِذْ قَالَتْ رَبِّ ابْنِ لِی عِنْدَکَ بَیْتًا فِی الْجَنَّةِ وَنَجِّنِی مِنْ فِرْعَوْنَ وَعَمَلِهِ وَنَجِّنِی مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِینَ وَمَرْیَمَ ابْنَتَ عِمْرَانَ الَّتِی أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِیهِ مِنْ رُوحِنَا وَصَدَّقَتْ بِکَلِمَاتِ رَبِّهَا وَکُتُبِهِ وَکَانَتْ مِنَ الْقَانِتِینَ» و در روایات ما نیز احادیث مختلف و متواتر درباره حقوق و جایگاه بانوان ذکر شده‌است که توصیه می‌شود به کتب حدیثی ما مراجعه کرده و با در نظر گرفتن سند احادیث بعضی از مطالب جعلی که با قرآن کریم مطابقت ندارد را استثناء نمود.

امروز نیز دنیای کفر با متهم ساختن اسلام نسبت به حقوق زن آنچه را که خود در عمل انجام می‌دهد به دین مقدس ما نسبت می‌دهد در حالی که با این عمل می‌خواهد پرده سیاه بر حقایق و موقعیت زن در اسلام بپوشاند و عمل ننگین خود را نسبت به بانوان توجیه نماید، اما باید با صدای رسا و بلند اعلام کرد که این دین بزرگترین حامی حقوق زن است.

در پایان از همه حاضرین، خصوصاً از برگزار کنندگان این جلسه محترم و بویژه نماینده معظم ولی فقیه آیت الله آقای نورمفیدی کمال سپاس و تشکر را دارم و توفیق همگان را از خداوند متعال خواستارم و متلمس دعای خیر می‌باشم.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

قم مقدسه
حسین نوری همدانی

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد